Blogger
Twitter
Tweet
Google+

Hangya

Leggyakrabban előforduló fajai környezetünkben a fáraóhangyák és a kerti hangya.

 

Fáraóhangya ( Monomorium pharaonis)

hangya-01

Az ember által kialakított lakókörnyezet ideális körülményeket biztosít a hangyák fejlődéséhez, amihez a 26 Celsius-fokos hőmérséklet és a 80%-os páratartalom az ideális.

Az egyik legelterjedtebb invazív hangyafaj. Többfészkes kolóniában több száz szaporodásra képes királynő él, ez megnehezíti az irtásukat. Színe sárgásbarna, a dolgozók mérete 2 mm, a királynőé 4 mm, ennek színe sötétebb. A dolgozók élettartama 4 hét, a királynő akár 1 évig is él.

Minden fajta élelmiszert megmászik, elsősorban a cukortartalmú ételeket, ill. fehérje- szénhidrát- és zsírtartalmú táplálékot keresve.

Különböző kórokozók hordozója, vektora lehet.

 

Kerti hangya

hangya-02

A kerti hangyák főleg tavasszal és ősszel jelennek meg, a túlszaporodás az oka, hogy a lakásba, házba is találkozunk velük. Élelem, főleg cukor tartalmú élelmiszerek után kutatnak, főleg a ház vizes blokkjaiban, konyhában, a tűzhely körül fordulnak elő a leggyakrabban.

 

IRTÁSA:

Permetezéses és gélezéses technológiával végezzük az irtásukat.

A permetezés során a vonulásuk útvonalát, padló és fal találkozását, rések, repedések kezelését végezzük. a permetezés csak a rovarokat pusztítja el, az emberre és a háziállatokra veszélytelen. Tartós védekezést biztosít, nyomot nem hagy a felületeken.

Gélezés:  A hangyák vonulásának útjába és egyéb előfordulási helyeikre helyezzük el a gél pöttyöket, A hétköznapi életvitelre nem zavaróak, de védelmet biztosítanak a hangyákkal szemben.

 

Hangyairtás profi módszerekkel

Hangyairtás profi módszerekkelA ház körül sokféle anyagot találunk, a háztartásban több olyan praktikát is segítségül hívhatunk, amivel a kisebb-nagyobb problémákat megoldhatjuk. Mégis sokszor szembesülnünk kell azzal, hogy a trükkök bizonyos esetekben hatástalanok maradnak, mindegy, meddig próbálkozunk velük.

A hangyairtásra is találunk számos megoldást, amiből sokat bevált módszerként ajánlanak. Egy nagyobb hangyainvázió esetében azonban lehet, hogy már hatástalanok maradnak. Ebben az esetben nem érdemes halogatni a hangyairtást, ismét nekifutni a házi technikáknak.

Elege van a hangyákból és úgy gondolja, hogy inkább a természetben van a helyük, ahelyett, hogy az Ön konyhájában masíroznak? Ne húzza tovább az időt, hanem válassza a valóban hatékony megoldást!

Keressen fel minket bizalommal, és vegye igénybe profi szolgáltatásainkat, hívjon minket hangyairtáshoz is! Amennyiben kíváncsi a részletekre, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén, és kérdezzen bátran!

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
 • Ne várjon, míg a rágcsálók valami kárt tesznek! Keressen minket most, és szabaduljon meg tőlük! http://kartevoirtasbudapest.hu/

  Pinned: 9 Aug 2016
 • Az ágyi poloska jelenléte igen kellemetlen - szabaduljon meg tőle minél előbb! http://kartevoirtasbudapest.hu/agyi-poloska/

  Pinned: 2 Aug 2016
 • Vándor patkányok megjelenése esetén is forduljon hozzánk! http://kartevoirtasbudapest.hu/vandor-patkany/

  Pinned: 25 Jul 2016
 • Ellepték a hangyák az otthonát? Hívjon minket azonnal! http://kartevoirtasbudapest.hu/hangya/

  Pinned: 25 Jul 2016
 • Darázsmentesítés http://kartevoirtasbudapest.hu/darazs-2/

  Pinned: 14 Jul 2016
 • Rágcsálóirtás http://kartevoirtasbudapest.hu/eger-2/

  Pinned: 14 Jul 2016
 • Elszaporodtak a csótányok a házában? Irtassa ki őket, amint lehetséges! http://kartevoirtasbudapest.hu/

  Pinned: 27 Jun 2016
Telefon: +36309986392
E-mail: sajtoscs2@gmail.com