Blogger
Twitter
Tweet
Google+

Hangya

Leggyakrabban előforduló fajai környezetünkben a fáraóhangyák és a kerti hangya.

 

Fáraóhangya ( Monomorium pharaonis)

hangya-01

Az ember által kialakított lakókörnyezet ideális körülményeket biztosít a hangyák fejlődéséhez, amihez a 26 Celsius-fokos hőmérséklet és a 80%-os páratartalom az ideális.

Az egyik legelterjedtebb invazív hangyafaj. Többfészkes kolóniában több száz szaporodásra képes királynő él, ez megnehezíti az irtásukat. Színe sárgásbarna, a dolgozók mérete 2 mm, a királynőé 4 mm, ennek színe sötétebb. A dolgozók élettartama 4 hét, a királynő akár 1 évig is él.

Minden fajta élelmiszert megmászik, elsősorban a cukortartalmú ételeket, ill. fehérje- szénhidrát- és zsírtartalmú táplálékot keresve.

Különböző kórokozók hordozója, vektora lehet.

 

Kerti hangya

hangya-02

A kerti hangyák főleg tavasszal és ősszel jelennek meg, a túlszaporodás az oka, hogy a lakásba, házba is találkozunk velük. Élelem, főleg cukor tartalmú élelmiszerek után kutatnak, főleg a ház vizes blokkjaiban, konyhában, a tűzhely körül fordulnak elő a leggyakrabban.

 

IRTÁSA:

Permetezéses és gélezéses technológiával végezzük az irtásukat.

A permetezés során a vonulásuk útvonalát, padló és fal találkozását, rések, repedések kezelését végezzük. a permetezés csak a rovarokat pusztítja el, az emberre és a háziállatokra veszélytelen. Tartós védekezést biztosít, nyomot nem hagy a felületeken.

Gélezés:  A hangyák vonulásának útjába és egyéb előfordulási helyeikre helyezzük el a gél pöttyöket, A hétköznapi életvitelre nem zavaróak, de védelmet biztosítanak a hangyákkal szemben.

 

Hangyairtás profi módszerekkel

Hangyairtás profi módszerekkelA ház körül sokféle anyagot találunk, a háztartásban több olyan praktikát is segítségül hívhatunk, amivel a kisebb-nagyobb problémákat megoldhatjuk. Mégis sokszor szembesülnünk kell azzal, hogy a trükkök bizonyos esetekben hatástalanok maradnak, mindegy, meddig próbálkozunk velük.

A hangyairtásra is találunk számos megoldást, amiből sokat bevált módszerként ajánlanak. Egy nagyobb hangyainvázió esetében azonban lehet, hogy már hatástalanok maradnak. Ebben az esetben nem érdemes halogatni a hangyairtást, ismét nekifutni a házi technikáknak.

Elege van a hangyákból és úgy gondolja, hogy inkább a természetben van a helyük, ahelyett, hogy az Ön konyhájában masíroznak? Ne húzza tovább az időt, hanem válassza a valóban hatékony megoldást!

Keressen fel minket bizalommal, és vegye igénybe profi szolgáltatásainkat, hívjon minket hangyairtáshoz is! Amennyiben kíváncsi a részletekre, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén, és kérdezzen bátran!

Facebook

Google Plus

Follow Me on Pinterest
  • Ne hagyja, hogy elszaporodjanak a hangyák az otthonában vagy a konyhában! http://kartevoirtasbudapest.hu/hangya/Pinned: 22 Aug 2018
  • Leszámolunk a kártevőkkel! http://kartevoirtasbudapest.hu/ #kártevők #kártevőPinned: 26 Jul 2018
  • Mi azonosítjuk és kiírtjuk a kártevőket! http://kartevoirtasbudapest.hu/Pinned: 9 Jul 2018
  • Évente két alkalommal szükséges elvégezni az engedélyeket az élelmiszeriparban! http://kartevoirtasbudapest.hu/ #kártevő #kártevőírtásPinned: 24 Jun 2018
  • A rágcsálóirtás és a kártevő, rovarirtás különösen fontos az élelmiszeriparban! http://kartevoirtasbudapest.hu/ #rágcsálóirtás #kártevőkPinned: 14 Jun 2018
  • Ahol a kártevők felütik a fejüket, mi ott termük! http://kartevoirtasbudapest.hu/hangya/ #kártevők #hangyákPinned: 26 May 2018
  • A jó idő beköszöntével ideje ismét az irtásnak! http://kartevoirtasbudapest.hu/ #kártevők #kártevőirtásPinned: 4 May 2018
  • Tartsa távol a kellemetlen rovarokat hatékony csótányirtással! http://kartevoirtasbudapest.hu/Pinned: 25 Apr 2018
  • Élelmiszeri iparosok! Évente 2 alkalommal szükséges elvégezni az engedélyeket! http://kartevoirtasbudapest.hu/Pinned: 17 Mar 2018
  • Vége a kártevőknek a konyhában! http://kartevoirtasbudapest.hu/Pinned: 4 Mar 2018
Telefon: +36309986392
E-mail: sajtoscs2@gmail.com